fbpx

Premier Med Konzultációs Központ

A Premier Med Konzultációs Központ missziója, hogy minden daganatos betegnek, legyen szó jóindulatú vagy rosszindulatú elváltozásról, megnyugtató támaszt és bizonyos esetekben lehetséges kezelési megoldásokat is biztosítson.

Ajánljuk a Premier Med Konzultációs Központ szolgáltatásait

A Premier Med Konzultációs Központ egyedülálló segítséget nyújt a daganatos betegségek diagnózisában és kezelésében. Kiváló szakorvosok, mint Dr. Bittner Nóra onkológus és Dr. Baló Tímea endokrinológus, személyre szabott megközelítéssel állnak a páciensek rendelkezésére. A konzultációs központ missziója, hogy minden daganatos betegnek, legyen szó jóindulatú vagy rosszindulatú elváltozásról, megnyugtató támaszt és bizonyos esetekben lehetséges kezelési megoldásokat is biztosítson. Kiemelt cél, hogy a diagnózistól a gyógyulásig, vagy az állapot stabilizálásáig, minden lépésben támogatást élvezzenek a páciensek és megfelelő támogatást is kapjanak.

Szolgáltatásaik között szerepelnek az onkológiai és endokrinológiai konzultációk, onkológiai másodvélemény, radiológiai szakvélemény, pulmonológiai ellátás, ultrahang vizsgálatok, valamint biopsziák. A központ modern és kényelmes környezetben, Budapest egyik legszebb pontján, a Rózsadombon várja a betegeket.

Páciensek az alábbi szolgáltatásokkal fordulhatnak hozzájuk:

  • Onkológiai konzultáció: Dr. Bittner Nóra szakrendelése
  • Endokrinológiai szakrendelés: Dr. Baló Tímea szakrendelése
  • Onkológiai másodvélemény: Diagnózis lektorálása, kezelési terv véleményezése
  • Pulmonológia: Kiemelt figyelmet fordítanak az onkológiai esetekre
  • Ultrahang vizsgálatok: Hasi-, kismedencei-, pajzsmirigy ultrahang
  • Biopszia: Mintavétel helyszínen, csúcstechnológiával felszerelt műtőben vagy rendelőben

 

Kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére, keressenek minket bizalommal!

További információ: Premier Med Konzultációs Központ